Ibland behöver man bara ett bollplank och få råd i olika situationer.

Det finns såklart utmaningar med att driva företag och det finns alltid utrymme att utvecklas. Behöver ditt företag bli mer konkurrenskraftigt eller hitta effektivare systemlösningar kan vi hjälpa er att komma framåt och se till att ni har allt ni behöver inför framtida affärer. Vi kan erbjuda dig daglig rådgivning i både stort och smått, du är välkommen att vända dig till oss oavsett företagsform

  • Ska du investera? Vi hjälper dig med investeringskalkyler som ger dig ett bra underlag för att få finansiering beviljad.
  • Starta nytt företag? Carina är engagerad i nyföretagarcentrum och har bred erfarenhet av att starta nytt eller flera bolag. Har även mycket bra kontaktnät med komun och myndigheter.
  • Hur är det med likviditeten? I lågkonjunkturer och svåra tider är det extra viktigt att hålla koll på likviditeten och sitt kassaflöde. Vi hjälper dig att upprätta likviditetsbudgetar för att du ska kunna planera din verksamhet.

 

Vi har även ett stort kontaktnät av experter som vi kan koppla in i de frågeställningar som kräver extra specialistkunskap.