Vi är en pålitlig affärskontakt inom ekonomi

Vi vet hur viktigt det är med fungerande ekonomirutiner och en bra struktur, det gör att våra kunder kan sova gott om natten.
Vi är engagerade i ditt företags framgång – det kan du lita på

Affärskontakten är specialiserade på kostnads effektiva redovisningstjänster.

Vi vet att en effektiv redovisning med rätt IT-stöd bidrar till ett framgångsrikt företagande. Kombinationen modern IT-teknik och kompetent redovisnings-personal, gör att vi på ett optimalt sätt kan bidra till ett effektivt redovisnings arbete i ditt företag.

När vi får uppdraget att styra upp rutinerna kring din ekonomi och ansvara för din redovisning, kan du till fullo ägna dig åt det du kan och är bra på – din kärnverksamhet.

Redovisning

Bokföring, skattedeklarationer och kund- och leverantörsreskontra, vilket är vår kärnverksamhet. Men vi kan så mycket mer..

Läs mer

Löner

Löneberäkning, semesterlöner, kontrolluppgifter och pension och försäkringar. Mycket att hålla reda på. Vi hjälper dig.

Läs mer

Bokslut

Årsbokslut men också periodbokslut för att du hela tiden ska kunna följa ditt företag. Professionella rapporter är viktiga.

Läs mer

Deklarationer

Vi hjälper till med löpande skattedeklarationer, inkomstdeklaration och andra momsfrågor.

Läs mer

Andra tjänster

Vi är så mycket mer än bara bokföring…… Att vara företagare handlar om så mycket utanför din kärnverksamhet. Personalfrågor, organisationsfrågor, olika kontakter med myndigheter osv. Som företagare behöver man lösa många frågor som inte tillhör kärnverksamheten, det man tjänar sitt levebröd på och är duktig. Som din ekonomipartner kan vi vara bollplanket som ni idag inte har internt i företaget. Läs gärna mer här 

Ute på plats, din ekonomiansvarige… Vi kan ta hand om hela din ekonomi på plats hos dig. Du slipper anställa en resurs för det utan vi kommer ut till dig. Vi ser över ditt behov och kommer fram till en lösning som passar oss båda, litet som stort uppdrag. Kontakta oss gärna….

  • En ekonomiansvarig utan arbetsgivaransvar
  • Sköter hela ekonomin på plats

Vi lär dig rutiner och struktur… kanske har du resurserna för att sköta din ekonomi på företaget men får inte riktigt till det. Kanske behöver du bara hjälp med rutiner och struktur för när och hur saker och ting ska göras. Vi har verktygen, som checklistor, avstämningspärm osv. Eller så vill du ha mer kunskap om en viss del i tex redovisningen, vi hjälper till även med dessa bitar.

Vi tar styrelseuppdrag…. Då Carina har ett stort intresse för företagande och arbetar för Nyföretagarcentrum kommer hon i kontakt med många olika företag. Hon har hjälpt många vidare i sitt företag och tar gärna styrelseuppdrag.